Minnesevenemang hölls för offer för tsunamin 2004 i södra Thailand

Hyllning till Tsunamins offer i södra Thailand

Många Andamanska kustprovinser erbjöd den 26 december hyllningar till offren för tsunamin i Indiska oceanen 2004.

Provinsguvernören i Phang Nga Sitthichai Sakda och representanter för olika organisationer, tillsammans med lokalbefolkningen och turister lade ner kransar och vita rosor till minne av människor som dödades i tsunamin. Det fanns också religiösa ceremonier och ceremonier för att skapa meriter för offren.

Vid Ban Nam Khem Tsunami Memorial Center i Takua Pa-distriktet arrangerades buddhistiska, islamiska och kristna religiösa ceremonier för offren. Släktingar tog med sig bilder, mat och blommor för att delta i ceremonierna. Vita rosbuketter placerades framför en bild av Khun Poom Jensen, den bortgångne sonen till prinsessan Ubolratana Rajakanya. En period av tystnad iakttogs för alla offer och för att visa respekt och minnas dem och deras liv.

På Mai Khao-kyrkogården i Phuket presiderade Thalangs biträdande distriktschef Ornanong Thimbua en minnesgudstjänst för att markera 13-årsdagen av tsunamin i Indiska oceanen. Förutom religiösa ceremonier restes nationella flaggor från 45 länder vars folk var bland offren på ceremoniella platsen.

Vi här på The Pattaya news ger våra kondoleanser och våra tankar till vänner och familjer till de kvarlämnade och offren för denna tragiska händelse.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/