Två turister och en thailändsk kvinna dödades i en höghastighetsolycka med motorcykel i Pattaya.

Foto på offrets motorcykel efter olyckan. Med tillstånd av Chaiyot Pupattanapong

 

En 22-årig rysk man, Aleksandr Zakharov, och hans passagerare och väninna, Miss Netnapa Prawatdee, i hennes tidiga 20-årsåldern, dödades när hans Kawasaki Z900 motorcykel som de åkte i hög hastighet träffade och dödade en sydkoreansk man, Mr. Yongseok Choi, 20, som korsade vägen framför Soi Pattaya 7 i Tambon Nongplue i Chon Buris Bang Lamung-distrikt klockan 12.10.

Flera vittnen rapporterar att Zakharov körde i hög hastighet och att både han och hans passagerare inte bar motorcykelhjälmar enligt thailändsk lag. Zakharovs motorcykel träffade en i en grupp turister som försökte korsa vägen vid tidpunkten för olyckan. Det är i nuläget inte känt om några substanser, såsom alkoholhaltiga drycker eller droger, fanns i Zakharovs system vid tidpunkten för olyckan.

Myndigheterna har informerat offrens familjer och ytterligare arrangemang kommer att vidtas. Vi här på The Pattaya News sörjer alla offer och stödjer och uppmuntrar alla att följa hastighetsgränsen och bära motorcykelhjälm.

Må de vila i frid.

 

Paret i lyckligare tider
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/