En orimlig överraskningsregnstorm orsakar översvämningar i Pattaya

Pattaya Rainstorm den 10 januari 2018.

Morgonen den 10 januari 2018 fann många morgonpendlare från Pattaya som simmade eftersom staden hade en överraskning utanför säsongen. För att förstärka detta, säger flera väderprognosmakare att det sannolikt kommer att se temperaturerna sjunka så lågt som 17C denna helg, vilket betyder att filtarna och kallväderjackorna kommer att dyka upp igen bara några veckor efter en överraskningsvecka lång "kall" period för Pattaya.

Staden Pattaya fortsätter att kämpa mot regelbundna översvämningar under regnstormar eftersom regnvattnet rinner utåt till havet. Trots många försök och en stor summa pengar som spenderats för att åtgärda detta problem fortsätter översvämningarna. Som tur var avtog idag översvämningen på bara en timme och morgonpendlarna kunde fortsätta på sin dag.

Här är några bilder, med tillstånd av Thai Visa och pendlare på platsen. Vi här på The Pattaya News hoppas att alla våra läsare håller sig torra!

 

Överraskningsregnstorm den 10 januari 2018
KÄLLAThai visum
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/