Den legendariske boxaren Frank Bruno besöker Pattaya och Robin Hood Tavern för en kväll med Frank Bruno

Frank Bruno Eventdetaljer

Torsdagen den 18 januari 2018 besökte Frank Bruno en publik med enbart upphetsade fans på Robin Hood Tavern som ligger på Second Road vid köpcentret Avenue för att prata om sitt liv, sin boxningskarriär, hans kamp och personliga liv och för att tala om hans nya bok, Let me Be Frank.

Låt mig vara Frank.

Efter en utsökt buffémiddag serverad av Robin Hood Tavern fick publiken höra Frank intervjuas i ungefär trettio minuter. Han var anmärkningsvärt, ordlekar, uppriktig och berättade om sina personliga kamper och sitt liv under och efter boxning. Frank underhöll publiken med sin kvickhet, sin charm och sin ärlighet vilket ledde till applåder i rummet flera gånger.

Frank öppnade sedan ordet för publiken i ytterligare trettio minuter och svarade på ärliga och raka frågor från publiken som sträckte sig från hans personliga liv till hans favoritmotståndare under hans långa karriär. Frank fortsatte sedan med att signera kopior av sin bok för de glada fansen som var närvarande. För de som fortfarande vill köpa ett signerat exemplar finns de fortfarande tillgängliga på Robin Hood Tavern för endast 1000 baht.

Frank var en gentleman och att döma av publikens respons var evenemanget en succé. Frank kommer att göra ytterligare två evenemang under sitt besök i Pattaya, Thailand och deltar i ett lokalt boxningsevenemang denna lördagskväll. Vi här på The Pattaya News är glada och hedrade över att ha blivit inbjudna till evenemanget.

Som Frank Bruno? Lämna dina kommentarer nedan!

KÄLLAÄlskar Pattaya Thailand, The Pattaya News
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/