Thailändsk polis hittar 200 metamfetamintabletter gömda i mans skinkor

Polisen pekar på platsen för metatabletterna.

 

I norra Phayao-provinsen svarade thailändsk polis på ett tips och genomsökte en lokal thailändsk man Pattapong Chaimongkol, 27. Genom att genomföra en vanlig kroppsvisitation hittade den thailändska polisen inget misstänkt. Den thailändska polisen uppgav dock att mannen fortsatte att uppträda nervös och misstänksam. Vid det här laget bad polisen att genomföra en fullständig sökning.

När Mr Chaimongkol drog ner sina underkläder var polisen snabba att märka att en blå plastpåse stack upp ur hans skinkor, tryckte upp hans ändtarm. Inuti påsen fanns över 200 meth-tabletter, lokalt kallade Yabba.

Mr. Chaimongkol erkände att drogerna var hans och att han hade för avsikt att sälja dem till andra lokala invånare. Han greps och kommer att åtalas i enlighet med thailändsk lag. Vi här på The Pattaya News tackar den thailändska polisen för att de vidtar alla åtgärder som behövs för att fånga narkotikahandlare.

Han åtalades för innehav av kategori 1-drogen med uppsåt att sälja.

Källa: Kokosnötter.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/