Den 22:a årliga Pattaya Bike Week träffar Pattaya-området från 9 februari till 10 februari 2018

Cykelcyklister som anländer till Pattaya!

Förväntade 50,000 12 motorcykelentusiaster förväntas delta när Burapha Bike Week ryter in i Pattaya igen 13-XNUMX februari.

Cykelklubbar från hela världen kommer att delta i den årliga festivalen på Eastern National Indoor Sports Stadium på Soi Chaiyapruek 2.

Prasan Nikaji, president för Siam Motorbikes och chef för Burapha Motorcycle Club, sa att evenemanget i år kommer att fokusera mer på musik än på cyklar, med stora rocklåtar som förväntas dyka upp båda dagarna.

Pattaya har kallat på alla fyra lokala polisstationer för deras stöd och säkerhet.

Varje år före evenemanget kör cyklister genom Pattaya i ett "drive for peace"-initiativ, och evenemanget samlar in en enorm summa pengar varje år till välgörenhet. Denna körning kommer att vara dagarna före evenemanget och detaljer kan hittas på deras officiella Facebook.

Det är ett enormt evenemang som inte bara njuts av cyklister utan även turister och lokala thailändare, evenemanget pågår långt in på kvällen och visar upp några av de bästa showcyklarna från choppers till Harley Davidson's i Thailand samtidigt som det är fantastisk livemusik hela dagen. Som med alla evenemang i Pattaya finns det ett stort urval av matstånd och, naturligtvis med ett evenemang av det här slaget, många ställen att ta en öl eller två!

Vi här på The Pattaya News hoppas att du är redo att starta dina motorer och njuta av en fantastisk cykelvecka!

Prenumerera
KÄLLABurapha Bike Week Facebook
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/