Motorcykel kraschar in i taxibil i rapporterad hög hastighet på Central Pattaya Road, förare i koma.

Olycksplats.

En annan dag, ännu en trafikolycka med en motorcykel med hög motorcykel.

Den här involverade en taxibil och en stor cykel precis framför Bella Bella Hotel på Pattaya Central Road.

Vittnen sa att cykeln körde fort men den thailändska polisen vill just nu undersöka CCTV-kamerorna runt olyckan innan de fastställer orsaken. Föraren av cykeln ligger fortfarande i koma på Pattaya Memorial Hospital och har i nuläget inte identifierats, men tros vara thailändsk medborgare. Föraren av skåpbilen skadades inte och hade inga passagerare vid tillfället.

Föraren av motorcykeln bar inte hjälm när vittnen rapporterade att han körde i högsta hastighet på den livliga gatan, rusade in och ut ur trafiken, när han slog in i taxibilen som kastades från cykeln till gatan.

 

Räddare ger första hjälpen till föraren av motorcykeln.

Vi här på The Pattaya News kommer att tillhandahålla framtida uppdateringar när och om vi får dem. Vi påminner våra läsare att bära hjälm och använda en cykel som är lämplig för deras körupplevelse och väglaget.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/