Qatar Airlines blir första Mellanösternflygbolag som erbjuder direktflyg till Pattaya U-Tapeo Airport

qatar flygbolag

Qatar Airways första direktflyg utan mellanlandning till semesterdestinationen Pattaya har landat på U-Tapao Rayong Pattaya International Airport, vilket inviger flygbolagets senaste thailändska destination.

Detta är flygbolagets femte rutt till det sydostasiatiska landet och den första nya ruttlanseringen för Qatar Airways i år eftersom det fortsätter den snabba expansionen av sitt globala ruttnätverk.
Flight QR828 landade den 29 januari och välkomnades med en traditionell vattenkanonhälsning.

Qatar Airways nya flygning fyra gånger i veckan till Pattaya erbjuder femstjärnig komfort på sitt Boeing B787 Dreamliner-flygplan, med 22 säten i businessklass och 232 säten i ekonomiklass.

HE Akbar Al Baker, koncernchef för Qatar Airways, sa: "Vi är glada över att vara det första flygbolaget i Mellanöstern som erbjuder direktflyg till Pattaya."

Källa: Travel Trade Daily

KÄLLAResehandel dagligen
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/