En del av Pattaya Beach stängdes återigen av för "reparationer"

Ett foto av det slutade området på stranden.

Först rapporterad av Sophon Cable TV och bekräftad av The Pattaya News, har en stor del av Pattaya Beach från Dusit Thani Hotel till nära Soi 2 för andra gången på ett år stängts av med metallstängsel och stängts för allmänheten. Denna strandsträcka är totalt över 300 meter och en av de första sakerna en potentiell turist ser när de anländer till Beach Road.

Tidigare var det meningen att den här delen av stranden skulle sorteras med en budget på över 400 miljoner baht tilldelad för att göra den vacker och reparera många trottoar- och strandproblem. Det hände dock aldrig och det är i nuläget oklart vad som hände med pengarna som tilldelades detta projekt.

Rapporter anger att problemet liknar avfallsuppbyggnaden som vi har rapporterat om tidigare ( https://thepattayanews.com/2018/02/02/pattaya-city-removing-100-tons-medical-waste-khao-maikaew/ ) står med entreprenörer för att projektet tas bort eller att deras kontrakt avslutas på grund av utebliven betalning och att projektet inte är avslutat.

Lokala invånare har sagt till Sophon cable och The Pattaya News att de är mycket frustrerade över hur lång tid denna reparation har tagit.

Pattaya City uppger att renoveringen ska vara klar i slutet av mars, men lokalinvånare är skeptiska. Vi kommer att ge ytterligare uppdateringar när vi har dem.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/