Pattaya Night Club Raided, nästan 60 minderåriga alkoholister upptäckte och fängslade

Paet Bid Bar räd.

 

Pattaya-

Tidigt på söndagsmorgonen runt 2:30 den 4 februari 2018 blev Paet Bid Bar på Pattaya Third Road en razzia av polis och administrativa tjänstemän från Pattaya-området baserat på ett tips från lokala invånare. Denna bar ligger och administreras av Banglamung-distriktet i Chon Buri. När de kom fram och tände ljuset blev tjänstemännen förvånade och besvikna över vad de upptäckte på diskot.

Räden, ledd av Pichet Thamhon, biträdande chef för Banglamung-distriktet, upptäckte totalt 59 (femtionio) minderåriga kunder som drack. I Thailand är den lagliga dricksåldern tjugo. Vissa kunder uppgavs vara så unga som fjorton år gamla. Tjänstemän samlade ihop och fängslade totalt 35 män och 24 kvinnor, alla under den lagliga alkoholåldern på tjugo år.

Ägaren till baren, vars namn inte är tillgängligt vid tidpunkten för publiceringen, åtalades för att ha sålt sprit utan tillstånd, tillåtit minderåriga att använda lokalerna och sälja sprit till en minderårig. Den lagliga licenstiden för denna del av staden är 2:00 och även om baren hade en sprit- och affärslicens, har den inte en licens att driva efter 2:00.

Tjänstemän uppgav att efter att ha gripit tonåringarna släpptes de till sina föräldrar och vårdnadshavare.

Vi här på Pattaya-nyheterna kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar när de är tillgängliga.

 

Prenumerera
KÄLLABangkok Post
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/