Populär tomboybar som plundrades av thailändska myndigheter under en räd tidigt på morgonen

Beskyddare ställde upp för drogtester.

Pattaya-

Under de tidiga morgontimmarna idag, den 7 februari, slog poliser i Pattaya-polisen och brottsbekämpningsavdelningen upp till ett trettiotal personer på den populära Kiss Pub, en kvinnoklubb som bara ligger i Chonburis Banglamung-distrikt.

Detta var inte första gången puben har blivit utsatt för en razzia och den har ständigt varnats för att inte hålla öppet efter den föreskrivna stängningstiden kl. 2. Men baserat på fortsatta klagomål från grannar på hög musik och bråkiga besökare utomhus under nattens alla timmar tvingades polisen att agera igen. Klockan 530 i morse anlände poliserna och var besvikna efter de tidigare varningarna på vad de hittade.

Över hundra besökare var fortfarande i klubben och drack och dansade. Ettan finnas underage och två testade positivt för droger såsom officersdrogtestade alla i klubben. Dessutom hade baren ingen licens att ha utökade öppettider.

Chefen, Pornpansa Thippon, greps och anklagades för att ha sålt sprit till en minderårig och drivit en nattklubb utan rätt tillstånd. De två kunderna som testade positivt för droger arresterades också.

Polisinspektör överstelöjtnant Korakot Yeunyong sade att de skulle råda Bang Lamung District Office for Licensing att utfärda ett femårigt meddelande om stängning eftersom puben har fått upprepade varningar.

 

Poliser inspekterar puben.
KÄLLANationen
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/