Uppdatering 2: Amerikanen Jose Manuel Polanco Jr., inblandad i dödlig barbråk, har tidigare rekord av dråp i Amerika

En ung herr Polanco.

Pattaya-

Vi här på Pattaya News har ytterligare en uppdatering om den amerikanska medborgaren som anklagas för dråp i döden av Mr. Benjamin Robb från Victoria, Australien under ett barslagsmål på Ruby Club i norra Pattaya.

När man tittar på hans tidigare historia visar det sig att detta INTE är första gången som herr Polanco har anklagats för mord/dråp och någon annan har dött i hans händer. Som framgår av länkarna nedan anklagades, dömdes och avtjänade Polanco (om än bara några år och skyddstillsyn efteråt) för dråp efter ett slagsmål i början av 90-talet.

Följande länkar visar dessa bevis och är ganska tydliga att detta är samma man och han har en historia av detta beteende.

http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Miami-Dade-County-FL/Jose-Manuel-Polanco.44451415.html

http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Miami-Dade-County-FL/Jose-M-Polanco.6425188.html

Av fallets uppgifter framgår att åtalet ursprungligen var mord, men lades ner till dråp och involverade ett skjutvapen.

Vi kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar när vi får dem här på Pattaya News.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/