Pattaya City reparerar farligt lutande elstolpe på Soi Buakhao

Pattaya-

Den här telefonstolpen har lutat farligt i flera månader nu enligt oroliga lokalbefolkningen och turister. Flera gånger har lokala företagare och lokala invånare vädjat till staden att vidta åtgärder innan stolpen föll, vilket möjligen skadade någon. Idag, den 15 februari 2018, vidtog staden äntligen åtgärder, om än under mitten av dagen och tillfälligt blockerade och blockerade trafiken på Soi Buakhao.

Staden använde tung konstruktionsutrustning för att rätta in stolpen, vilket avlägsnade all fara för förbipasserande. Detta tog ungefär en timme när åskådare tog foton och observerade. Som tur var gick operationen smidigt och livet har återgått till det normala på Soi Buakhao.

Staden har också tidigare uppgett en plan i 8 delar för att fixa de trassliga kablarna över staden under de närmaste åren och Soi Buakhao är en del av den planen.

Vi här på The Pattaya News kommer att hålla dig informerad om framtida uppdateringar.

Prenumerera
KÄLLAPattaya News
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/