Uppdatering 3: Den thailändska polisen bekräftar att de har videofilmer av barbråket mellan amerikanska och australiensiska som resulterade i dödsfall

Den misstänkte Jose Manuel Polanco Jr från New York, Amerika.

Pattaya-

Vi här på The Pattaya News har följande uttalande från polisintendent Apichai Kroppech angående den senaste barbråkincidenten på The Ruby Club i norra Pattaya i fredags kväll där en australiensisk medborgare senare dog av sina skador ( https://thepattayanews.com/ 2018/02/11/australian-national-dies-fight-american-foreigner-popular-northern-pattaya-bar/ ).

Khun Kroppech uppgav att de har skaffat CCTV-filmer och video från slagsmålet. De kommer inte att släppa videon offentligt just nu, men bekräftade dock att videon tydligt visar hur Mr. Polanco slår Mr. Robb i ansiktet när han föll. Han sa också att videon tydligt visar att efter att Mr Robb föll fortsatte Polanco att sparka honom i ansiktsområdet minst tio gånger när Mr Robb låg oförsvarad.

Polisen bekräftade också att händelsen utlöstes när Mr. Robb tog en servitris i halsen i baren. Emellertid uppgav servitrisen för polisen att Mr. Robb och henne skämtade och inte var allvarliga och Mr. Polanco misstolkade det som ett tecken på aggression och gick in. Båda misstänkta rapporterades vara starkt påverkade vid tidpunkten för incidenten, ungefär 7:30 på fredagskvällen då flera vittnen rapporterade att de båda hade druckit i baren stadigt i flera timmar.

Mr. Polancos första rättegångsframträdande väntas i början av nästa vecka. Återuppförandet, en del av thailändsk lag, där Mr. Polanco kommer att återvända till brottsplatsen tillsammans med polisen för att demonstrera vad han gjorde, förväntas bli nästa vecka också. Rättegången mot honom är för närvarande planerad till slutet av nästa månad. Mr. Polanco kunde inte samla in pengarna för att rädda sig själv och kommer att förbli häktad under hela rättegången. Det är okänt om han har en advokat i nuläget.

Vi här på The Pattaya News kommer att fortsätta att ge dig uppföljning av den här historien.

 

Prenumerera
KÄLLAPattaya News
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/