Okontrollerad buss förstör 18+ motorcyklar och 2 bilar på Pratumnak Hill nära Soi 4

Pattaya-

På kvällen den 22 februari 2018 förstörde en utomkontrollerad buss 18+ motorcyklar och minst två bilar när den gick utom kontroll nära Co & Caffee på Pratumnak Hill nära Soi 2. Polisen utreder för närvarande händelsen.

Vi kommer att ge mer information när vi får dem. Vi vet vid det här laget som tur är att inga personer skadades när bussen gick utom kontroll. Vi vet också att föraren uppgav att det inte var hans fel och bussen slutade svara. Polisen utreder just nu.

Håll ögonen öppna.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/