Pattaya Night Run anländer den 3 mars kl. 6 till midnatt

Chon Buris provinskontor för turism och sport har tillsammans med Pattayas kommun och relaterade byråer hållit en presskonferens om det kommande Pattaya Night Run 2018. Bland deltagarna var vice guvernör i Chon Buri Chaicharn Aeimjaroen, även Pattayas borgmästare Anan Charoenchasri som representanter för Provincial Office of Tourism and Sports, Provincial Public Relations Office och Pattaya Business and Tourism Association.

Vice guvernör Chaicharn uppgav att målet med Pattaya Night Run är att främja en ny trend av turism i Pattaya och stimulera den nationella ekonomin samtidigt som allmänheten uppmuntras att träna. Huvudevenemanget heter Fun Run, där deltagarna kommer att få springa i Pattayas roliga nattlivsmiljö, med livlig musik, laserskärmar och ljustunnlar under hela banan. En annan speciell funktion är en konsthörna, där löpare kan stänka sig med glöd-i-mörkret-färger.

Vid sidan av Fun Run blir det en konsert med hitbanden BNK48 och Ae Jirakorn. Andra roliga aktiviteter inkluderar en kostymtävling, som är indelad i individuella och gruppkategorier, och fototävlingen "Run for More Likes" på sociala medier. Många priser kommer att finnas att vinna.

Pattaya Night Run, som är den första i sitt slag, kommer att äga rum på Bali Hai Pier lördagen den 3 mars från 6 till midnatt.

Registrering är fortfarande tillgänglig till och med den 25 februari för endast 300 baht eller en VIP-biljett för 500 baht. Se bilden ovan för detaljer.

KÄLLADen dagliga posten
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/