Två turister i Kambodja misshandlade en handikappad TukTuk-förare när han inte kan hitta ladyboys åt dem

 

Kambodja-

Phnom Penh, Cambodia News: Två oidentifierade turister som uppskattas vara i mitten av tjugoårsåldern attackerade en funktionshindrad kambodjansk National TukTuk-förare som inte kunde hitta en ladyboy åt dem klockan 1:50 den 22 februari vid Phreah Monyvong boulevard, Khan Chamkarmorn, Phnom Penh.

Enligt tuk-tuk-föraren körde han runt de två utlänningarna i flera timmar den 21 februari för att turnera runt i staden Phnom Penh fram till klockan 1 och letade efter ladyboys för de två männen på deras begäran. Tuktuk-föraren, som är handikappad och inte kan gå, kunde inte hitta några lämpliga ladyboys för dem, så de attackerade honom och skadade hans huvud. Efter attacken ringde föraren polisen och det slutade med att turisterna betalade tuk-tuk-föraren 50 $ (USD) för att lösa situationen.

Misstänkta arga att de inte kunde hitta ladyboys.

Vi här på The Pattaya News kommer att ge fler uppdateringar om vi får dem.

Prenumerera
KÄLLACambodia Expats Online
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/