Amerikansk soldat i slagsmål med klocksäljare på Beach Road (video)

Pattaya-

En amerikansk soldat under helgen med flera vänner som precis avslutat Cobra Gold-övningarna i Pattaya-området var på frihet (En godkänd ledig dag) när han hamnade i en konfrontation med klockförsäljare på ett populärt Beer Bar-komplex som ligger precis intill Polisstation på Soi 9 i Pattaya.

Videon visar inte starten på konfrontationen, men den amerikanske soldaten, som inte är identifierad, uppgav att han hade druckit i baren när en klocksäljare närmade sig honom (Redaktörens notering-Detta är mycket vanligt på just detta ölbarkomplex) . Soldaten sa att han tackade nej och erkände att han kallade klockorna för falska. Detta gjorde klocksäljaren arg och startade ett högljutt verbalt gräl.

Bråket eskalerade, trots att soldatens vänner försökte lugna båda sidor och förvandlades till en knuffande match mellan de två männen. Vittnen uppgav för tjänstemän och pressen att klockförsäljaren tog det första slaget mot soldaten och soldaten svarade in natura. När kampen fortsatte och soldaten fick övertaget, hoppade andra thailändska försäljare och thailändska män in på soldaten. Vid det här laget, som kan ses på videon, märkte den thailändska polisen bråket och stoppade det eftersom polisstationen är ungefär tjugo fot bort från just denna bar.

Polisen förde båda huvudmisstänkta till polisstationen och kommer att fortsätta att utreda händelsen och avgöra om åtal kommer att väckas.

En anställd på ölbaren, som inte ville bli namngiven, uppgav att klockförsäljarna ofta var påträngande och krävande och blev förolämpade om folk kallade deras klockor för falska. Hon konstaterade att försäljarna har varit ett problem under lång tid men att både polisen och barägarna helt enkelt inte bryr sig så mycket om att upprätthålla lagen. (Redaktörens notering-Det är mot lagen, tro det eller ej, att helt enkelt sälja produkter på gatan utan lämpliga licenser, en butik, skatt, etc.)

Vi här på The Pattaya News kommer att hålla dig underrättad om situationen. Videon är nedan.

 

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/