Man i bar dispyt försvinner från polisstationen, andra parten rasande

Pattaya-

Under helgen hamnade två män och en av männens flickvän, vars namn inte har offentliggjorts, i ett knytnävsslagsmål på en ölbar nära Made in Thailand. Under bråket tillkallades polisen och arresterade båda männen för att ta dem till Soi 9 för att fastställa vad som orsakade bråket och vem som var felet. Båda männen verkade vid tillfället vara kraftigt berusade.

När de anlände till polisstationen rapporterades humöret fortfarande flammande och båda männen vägrade att ta ansvar och anklagade den andra parten för att ha startat bråket. Föga överraskande stödde flickvännen till mannen på bilden nedan hans sida av historien. Personalen på baren där bråket ägde rum hävdade att de inte var säkra på vem som startade slagsmålet och att CCTV:n, även om den fungerade, inte fångade allt som hände på grund av en blind fläck.

Den verkliga historien här är dock när mannen utan flickvän bad att få gå på toaletten mitt i debatten om fel. Polisen som hanterade ärendet gick med på det och mannen gick utan eskort till toaletten. Han sågs aldrig igen och tros ha flytt från polisstationen. Vidare hade polisen inte hans korrekta identifiering så hade ingen aning om vem han var.

De misstänkta anländer till polisstationen.

Detta gjorde mannen ytterligare arg på flickvännen som vid det här laget lät sitt humör gå på poliserna (se bilden ovan), orsakade en scen, skrek och skrek åt dem och tukade dem för upplevd inkompetens. Hans flickvän lugnade honom så småningom och de lämnade polisstationen utan åtal.

Flickvännen lugnar ner situationen.

En fullständig genomsökning av toalettavloppet hittade inte den andra misstänkte.

Prenumerera
KÄLLAPattaya News Thai
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/