Songkran 2018 kommer att vara 5 dagars nationaldag

National helgdag från 12 april till 16 april.

Nationell-

Songkran 2018 har tillkännagivits av premiärminister general Prayut Chan O-Cha att vara en fem dagars nationell helgdag från 12 april till 16 april. Detta är en endagsförlängning från tidigare år.

Detta har gjorts för att tillgodose de många thailändare som åker hem för att besöka familjen för nyårsfirandet i Thailand och även för att säkerställa att trafiksäkerhet och allmän ordning kontrolleras noggrant.

För de som bor här i Pattaya, kom ihåg att de officiella datumen är desamma som alltid - den 13:e till den 19:e, med den 19:e som den "stora dagen" då hela staden i princip stängs av för att njuta av det thailändska nyåret. Om du besöker eller är i stan, tänk så tidigt som den 11:e eller 12:e att du sannolikt blir blöt när du reser runt i stan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/