Helt nya Bangkok till Chiang Mai Premium-bussar lanseras, resa VIP-stil för 780 baht

Bangkok-

På bilden är de nya premiumbussarna för endast 780 baht från Bangkok till Chiang Mai och tillbaka.

De kan köpas och hämtas på Mochit Bus station i Bangkok.

Den eleganta, luftkonditionerade bussen inkluderar inbyggda tv-apparater med en mängd olika program, bekväma säten, gratis alkoholfria drycker, en gratis thailändsk matbuffé (bilden) och bra service.

För den som letar efter en bekväm och förstklassig bussresa från Bangkok till Chiang Mai, är detta vägen du behöver gå för cirka 20 dollar US.

Fler bilder på bussupplevelsen nedan:

 

Gratis mat med din biljett på den nya bussen.
Alla stolar har inbyggda tv-apparater och strömadaptrar.
Res bekvämt.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/