Pattaya City Authorities släpper grafisk varningsvideo om att köra motorcyklar i Pattaya för turister

Vill du hyra en motorcykel på din semester? Tänk om....

Olycksplats.

Den här videon, som släpptes tidigare i veckan av Pattaya City Authorities med hjälp av CC-kameror i hela staden, visar i grafisk detalj farorna med att köra motorcykel i Pattaya. Myndigheterna uppger att det är utformat för att varna turister från att köra på orten och hyra motorcyklar.

Obs: Den utvalda bilden ovan är från en tidigare artikel om motorcykelolycka och är en bild.

Varning: Grafiskt innehåll, se inte videon om du lätt blir störd.

Prenumerera
KÄLLAPattaya News 13
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/