Pattaya ska döpas om till en "turism för alla städer"

Pattaya City för att fokusera på funktionshindrade och äldre besökare.

Pattaya-

 

CHON BURI, 2 mars 2018 – Chon Buri och relevanta organisationer har samarbetat för att utveckla Pattaya som en stad med "turism för alla", genom att bygga anläggningar för äldre och personer med funktionsnedsättning.

Designated Areas for Sustainable Tourism Administration (Public Organization) och Friendly Design For All Foundation lanserade i torsdags ett projekt för att utveckla turistplatser under konceptet "Turism for All in Pattaya" och dess omgivande regioner. Tanken är att hjälpa alla, oavsett ålder och fysisk förmåga, att resa bekvämt och säkert i Pattaya-området. Konceptet med vänlig design kommer att användas för att utveckla turistplatserna.

Turism- och sportminister Weerasak Kowsurat och transportminister Arkhom Termpittayapaisith ledde tillsammans öppningsceremonin för projektet i provinsen.

Arton organisationer inom både den offentliga och privata sektorn undertecknade ett avtal om inrättandet av "turism för alla turistattraktioner" i semesterorten.

Lokala myndigheter uppgav till pressen att de hoppas kunna stämpla Pattaya som en stad dit funktionshindrade och äldre medborgare kommer att besöka för att njuta av aktiviteter och attraktioner som är inriktade på dem. Exakt vad detta betyder vid denna tidpunkt har ännu inte avslöjats, exakt. Myndigheterna uppgav också att detta är en del av planen för att hjälpa till att förnya stadens image som en förslappad turistdestination och en feststad till en där alla turister kan komma och njuta av sig själva och njuta av äkta thailändska attraktioner.

KÄLLAThaiPBS
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/