Nyheter: Stor brand på Walking Street Soi 16 från 11:30 den 10 mars (video)

Storbrand på Soi 16 stänger av en stor del av gågatan, rapporterade flera skador.

Nyheter:

En stor brand har brutit ut i en bar (namnet är för närvarande oklart) på Soi 16 på Walking Street. Myndigheterna rapporterar om flera skador och flera personer fördes till områdets sjukhus. Vittnen rapporterar att en transformator exploderade och satte hela byggnaden i brand. Brandmän försöker för närvarande få kontroll över det.

Uppdateringar snart.

Håll ögonen öppna.

Prenumerera
KÄLLASant
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/