Turist hävdar överfall på Jomtien gogo bar, personal hävdar självförsvar i blodigt bråk om obetalda räkningar

Jomtien-

 

En turist från Tjeckien lämnades med blodiga sår på båda kinderna efter en incident på baren We are No 1 A Go Go på Pratumknak Road nära Jomtien, bara 100 meter från en polisstation.

Räddningsläkare hittade Robert Negas, 38, täckt av blod inne i baren.

Chefen Anuwat Bunkert, 39, sa att fyra turister drack och när det kom till stängningstiden vägrade de att betala 1,380 XNUMX-notan. Han uppgav att de inte hade någon anledning till att inte betala räkningen, utan sa helt enkelt att de inte njöt av sin upplevelse och inte ville betala.

Vid det här laget uppgav de att personalen försökte stoppa turisterna från att lämna och skickade en anställd till polisstationen för att få polisen att hjälpa till med situationen.

Khun Bunkert uppger dock då att Mr. Negas attackerade en anställd som blockerade utgången i ett försök att fly innan polisen kom och personalen försvarade sig sedan genom att slå Mr. Negas med en askkopp. Sedan uppstod en närkamp då den övriga personalen, med deras ord, försvarade den anställde som attackerades. De andra turisterna med Mr. Negas var kraftigt berusade men uppgav att räkningen var Mr. Negas ansvar och att de inte var officiellt inblandade och inte heller deltog de i bråket.

Offret fördes till Pattaya Memorial för stygn. Han kunde inte svara på många frågor från polisen och uppgavs vara väldigt, väldigt oförskämd samt starkt spritpåverkad och kunde enligt vittnen knappt prata och gå.

Pattaya-polisen sa till pressen att de skulle vänta tills han var ute från sjukhuset och nykter innan de gick till botten med vad som verkligen hände. Det är oklart om räkningen löstes eller vem som kommer att ansvara för Mr. Negas sjukhusräkningar. De kommer också att inspektera CCTV för att se vem som slog först.

Dagen efter attacken förblir gogo dock stängd med ett tillfälligt stängningsmeddelande på dörren. Gogon är en av Pattayas äldsta och den enda överlevande gogon i Jomtien.

Prenumerera
KÄLLAPattaya Nyheter
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/