St. Patricks Day Parade imorgon kl. 4:00 med start på Alcazar Cabaret på 2nd Road

Pattaya-

Glad St. Patricks Day! I morgon, från 3:30 i flera timmar, kommer Beach Road att vara stängd för all trafik när den stängs av och förbereder sig för städernas årliga parad full av irländsk jubel, marschband, flottor och kostymer.

St. Patrick är Irlands skyddshelgon, och hans festdag firas runt om i världen. Firandet kommer att äga rum i städer från New York till Nya Zeeland, Peking till Dubai och från Moskva till Sydney. I städer och byar i hela Irland kommer folk att fira, och här i Pattaya fortsätter St. Patrick's Day Parade att bli större för varje år.

Den årliga paraden, som arrangeras gemensamt av Stadshuset, Irish Society of Pattaya och Father Ray Foundation, är glada över att återigen Hans Excellence Mr Brendan Rogers, ambassadör vid Irlands ambassad i Bangkok kommer att vara i stan för att leda parad.

Festligheterna för att fira St. Patrick's Day börjar på Alcazar Theatre kl 15:00 med flagghissning och sjungande av Thailands och Irlands nationalsånger.

Paraden börjar klockan 15:45 och fortsätter från Alcazar Theatre nerför soi 4, sedan längs Beach Road, sväng vänster på South Pattaya Road och slutar på Pattaya School No. 8:s område.

Det kommer att finnas flera marschband, inklusive musikerna från Royal Thai Navy. En grupp av tusentals, unga och gamla, thailändska och utländska kommer att marschera längs Beach Road och få sällskap av många dekorerade flottörer.

Du behöver inte vara irländsk för att fira St. Patrick's Day; den 17 mars är alla irländare, kom bara ihåg att bära något grönt.

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/