Barägaren slog medvetslös i sin bar (video)

Pattaya-

Chris (efternamn ej angivet), 45 år gammal, ägaren till Good Goat Bar på Soi Buakhao, attackerades framför sin bar vid ungefär 4:XNUMX tidigt på måndagsmorgonen efter ett gräl på en närliggande gogobar med andra besökare som uppgavs att vara främlingar för honom.

Hans personal uppgav till polisen att efter att han lämnat gogobaren två utlänningar, som vid denna tidpunkt inte har identifierats och en thailändsk man anlände till hans bar på två motorcyklar, hoppade av, sprang till honom och attackerade honom, även om de inte gjorde det. ha vapen. Deras attack fick honom att falla medvetslös och när hans personal och andra förbipasserande gick för att bryta kampen och stoppa männen hoppade de tillbaka på motorcyklarna och körde iväg.

Vid det här laget ringde barpersonalen polisen. De uppgav att den thailändska mannen skrek på thailändska att det inte var över än och att de skulle återvända. Polisen utreder händelsen. Chris vägrade att säga vad det ursprungliga argumentet var över.

Vi här på The Pattaya News kommer att kommunicera all mer information vi får om den här historien.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/