Grupp ladyboys attackerar berusad utlänning på Walking Street (video)

Pattaya-

Tidigt på onsdagsmorgonen den 21 mars fångades en grupp Ladyboys på kamera när de attackerade en tatuerad och berusad utlänning.

De engagerade sig i en löpande gatustrid när fler Ladyboys dök upp för att attackera utlänningen också. Ett vittne uppgav att mannen var oförskämd och aggressiv mot Ladyboys när de närmade sig honom och hade startat incidenten med att säga åt dem att "Full off" och knuffa bort dem. Detta resulterade i att ladyboy och hennes vänner attackerade mannen, inklusive en med en utmärkt flygspark som ses i videon och en kvast.

I det här andra klippet tog mannen av sig skjortan och fortsatte att jaga tillbaka efter Ladyboys i vad som verkar vara ett berusat raseri som utmanar dem och deras vänner till ett knytnäveslagsmål när Ladyboys gick för att få mer stöd. Han skadades också och blödde från huvudet från att ha blivit träffad av höga klackar från andra Ladyboys.

Polisen har inte gått ut med något uttalande om händelsen och man tror att båda parter klarat sig utan större skada eller gripande.

(Redaktörens anmärkning/åsikt: Om du kommer hit på semester är det ett enkelt faktum att du KOMMER att bli kontaktad och hälsad och berörd av Ladyboys. Var helt enkelt artig, säg nej tack, le och gå därifrån. Var aggressiv, förolämpande och oförskämd kommer bara att resultera i den här situationen och den här mannen har mycket tur att han undvek större verklig skada.)

Bild efter inläggsinnehåll
KÄLLAThai visum
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/