Träd faller efter att lokalinvånare säger att trädens gudinna sa att det skulle hända

Pattaya-

Ett massivt träd ramlade ner på Soi 5 framför Force-lägenheterna tisdagen den 20 mars 2018 i centrala Pattaya nära 2nd road, vilket störde elektriciteten för stora delar av staden och skadade över tio polisfordon som då stod parkerade i området. Det orsakade också skador på områdets företag och egendom.

Stadens räddningstjänstemän, polis och elektriker reagerade snabbt till platsen för att ta bort trädet och bedöma skadorna. Som tur var kom ingen till skada.

Men en lokal massagebutiksägare hävdade att Jao Mae Takhian, den legendariska trädens gudinna, dök upp för henne i en dröm natten innan och varnade henne för att ta bort sitt fordon för att händelsen skulle hända. Hon, som inte har identifierats, uppgav att hon varnade polisen och lokala tjänstemän att det skulle hända men stadens tjänstemän vägrade att agera på hennes dröm. Hon var mycket besviken över detta.

Det finns också en helgedom precis nära trädet som föll tillägnad gudinnan. Massagebutikens ägare tror att mängden skadade polisfordon berodde på att de inte lyssnade på hennes varning från Gudinnan.

Bortsett från drömprofetior är vi glada att ingen kom till skada, strömmen återställdes och trädet rensades. Det är oklart vad som fick trädet att falla.

 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/