En annan turist misshandlades på Walking Street, denna gång av två piratkopierade CD-försäljare

Pattaya-

Detaljerna är knapphändiga men samma natt som löpstriden med Ladyboys och en berusad turist rapporterade vi om tidigare en annan oidentifierad turist i går kväll, tidigt på morgonen den 21 mars 2018, hamnade i ett utdraget bråk med två män som dyker upp att vara thailändare som sålde piratkopierade CD-skivor nära Living Doll Showcase Gogo på Walking Street.

Turisten lyckades fly i stort sett oskadd men vittnen uppgav att han blev attackerad eftersom han på berusning snubblade in i CD-bordet och välte CD-skivorna. När thailändarna krävde en ursäkt sa vittnet att turisten vägrade och förolämpade dem varvid de attackerade honom. Vittnet uppger att om turisten hade bett om ursäkt artigt skulle han inte ha blivit attackerad.

Detta är den andra incidenten på samma dag och sociala medier har frågat vad myndigheterna och polisen gör för att kontrollera dessa incidenter på Walking Street, en dedikerad säkerhetszon. Polisen har i nuläget inte offentligt kommenterat händelserna. Lokala invånare på thailändska webbplatser frågade också varför dessa försäljare får sälja piratkopierade CD-skivor på Walking street inför polisens ögon.

Dessutom frågade några invånare varför någon skulle köpa en CD 2018.

(Redaktörens anmärkning: Om du snubblar in i ett bord eller en vagn, och vi har sett detta många gånger, för att du är full ber du bara om ursäkt och går därifrån. Kommer att undvika ett problem.)

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/