En annan turist drunknar på Pattaya Beach, 3:a på 6 veckor.

Pattaya-

 

En österrikisk man har dött efter att ha drunknat på stranden i Pattaya.

Den 64-årige mannen drogs upp ur vattnet mitt emot Soi 10 på Pattaya Beach Road vid 4.30-tiden tisdagen den 20 mars. Han hade ingen legitimation på sig och simmade ensam och polisen arbetar med att identifiera honom.

Vittnen berättade för polisen att mannen räddades av andra simmare efter att han sågs flyta i vattnet och ensam hade simmat ut på djupt vatten när han råkade ut för problem.

Räddningsarbetare från Sawang Boriboon Foundation gav mannen HLR och fördes till Pattaya Memorial Hospital men dödförklarades senare.

Förra månaden drunknade en rysk man på Pattaya-stranden, vilket ledde till att allmänheten uppmanade badvakter att placeras ut på stranden. Dessutom drunknade en man nästan några dagar innan men en polis lyckades återuppliva honom efter HLR.

Personer som kommenterade på sociala medier föreslog att en så populär resort som Pattaya borde ha livräddare på plats för att garantera säkerheten för alla som besöker stranden. Detta har också tagits upp tidigare om de två tidigare incidenterna. Pattaya hade livräddningsbodar för flera år sedan men de användes inte och det slutade med att de förföll och demonterades. Det finns täckta livräddningsstationer, dock bara på två platser och inte i fri sikt över havet, och inte heller livräddarna tittar på havet.

Var säker där ute.

 

 

Prenumerera
KÄLLAPattaya Nyheter
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/