Thailändska myndigheter uppger i positiv video att Pattaya är Asiens Miami

Pattaya-

I videon nedan uppger thailändska myndigheter att Pattaya Beach är på väg att bli Asiens Miami, med en jämförbar strand. Även om detta har sagts många, många gånger före denna tidpunkt har överenskommelser mellan Pattayas stadshus och hamnkaptens kontor lett till att ett, citat, berg av sand jämförbart med Miami Beach i slutet av april efter Songkran. Tjänstemän uppger att all utrustning, förnödenheter och människor är redo och trots tio års löften kommer det denna gång att ske.

Lokalbor på sociala medier är fortfarande misstänksamma.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/