Exklusivt: Lokala invånare klagar över det farliga tillståndet på Pattaya Boardwalk on Beach

Pattaya-

Lokala invånare har klagat till Pattaya News över tillståndet på Pattaya Boardwalk, trädelar av Pattaya-stranden som ligger nära Mike Shopping Mall i Pattaya och Walking Street. Med tillstånd från stockfotosajten Alamy.com, följande bild visar tillståndet för vissa områden på strandpromenaden (Redaktörens notering: Dessa bilder är inte det aktuella tillståndet, även om de representerar nära där det är nu i flera områden.) . Även om den har reparerats flera gånger tidigare håller den på att falla isär igen och är ganska farlig.

En lokalinvånare som ville vara anonym sa till oss ”Jag var ute på en promenad tidigt på kvällen och såg en turist som satt på en av träbjälkarna. Det knäppte och han föll cirka åtta fot till stranden nedanför. Som tur var skadades han inte och landade utan problem, men det kunde ha varit väldigt illa.

En annan lokalinvånare sa: "Du vill inte sitta på balkarna och måste vara försiktig med hålen och trasiga partier när du går. Jag ser många berusade människor nästan ramla eller lutar sig mot en skena och det knäpper."

Vi tog en titt på strandpromenaden och kan bekräfta att den börjar falla isär på många områden och många delar saknar balkar. Vi hoppas att lokala tjänstemän kommer att lösa detta problem för att göra stranden säker och strandpromenaden i världsklass.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/