Immigrations- och Banglamung-myndigheter slår till mot migrantläger vid byggarbetsplatsen Terminal 21

234 migrantarbetare från Kambodja och Myanmar upptäckte, många utan arbetstillstånd.

Pattaya-

Som svar på klagomål från lokala invånare om att det fanns illegala arbetare på byggarbetsplatsen Terminal 21 i norra Pattaya nära delfinrondellen gjorde lokala och distriktsmyndigheter en razzia mot byggområdet tidigare i veckan för att undersöka.

De uppgav att de var chockade och förvånade när de upptäckte att av de 1000 234 byggnadsarbetarna där var XNUMX inte thailändska invånare. Vissa av dessa hade verkligen arbetstillstånd, men många kunde inte bevisa sin status och ett oanmäld antal hade ingen dokumentation eller arbetstillstånd. Byggföretaget som ansvarar för de anställda uppger att de kommer att samarbeta med de lokala myndigheterna för att klargöra deras status.

Vi kommer att ge eventuella uppdateringar om den här historien. Vi är säkra på att våra läsare också är förvånade över att illegala arbetare från närliggande länder arbetar på byggarbetsplatser här.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/