Lokal thailändsk kvinna hjälper till att rädda livet på drunknande man på stranden (video)

Pattaya-

En utländsk turist, som inte kunde identifieras, räddades från att vara ytterligare en offer för en rad drunknande nyligen på Pattaya Beach av en lokal thailändsk kvinna som "hängde" på stranden i området Soi 13/4 klockan 4:00 tidigt på måndagsmorgonen.

Han gick på ett berusat nattdopp och hamnade i trubbel. Hon lyckades hjälpa till att få honom till land och gav honom HLR medan andra åskådare ringde efter hjälp.

Polis och räddningspersonal kom snabbt för att hjälpa och var imponerade över att hon hade lyckats rädda honom med HLR.

Hon har inte identifierats.

Läkare tog honom till Pattaya Memorial Hospital eftersom han fortfarande var omtumlad och ute ur det för en fullständig utvärdering.

Pattaya-nyheterna hoppas att du inte tar fyllesim sent på natten, särskilt i Pattaya Bay.

KÄLLAPattaya News Thai
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/