Ryssar som fångats ha sex på stranden i dagsljus identifierade, svartlistade

En person som spelade in videon kallades också till Pattayas polisstation för brott mot lagen om datorbrott.

Jomtien-

 

  Två ryssar, som fångades på video när de hade sex på en strand i södra Pattaya för två veckor sedan, har lämnat kungariket och kommer att svartlistas, sa Pattayas polischef.

Polisen kommer dock också att tillkalla personen som sköt videon och lade upp den på Facebook för att ha brutit mot databrottslagen, sade Polöverste Apichai Krobphet, befälhavare för Pattayas polisstation, på tisdagen. Anledningen till detta är att postning av obscent material på nätet strider mot lagen om databrott. Istället borde personen som spelade in videon ha förvandlat den till thailändsk polis och inte lagt upp den på sociala medier.

Videoklippet visade att de två turisterna hade sex på ett avfallsrör ungefär klockan 8:00 i fullt dagsljus med många andra turister som gick förbi på stranden, inklusive några med barn.

Apichai sa att polisen hade kontrollerat bilder från säkerhetskameror på stranden bakom Cetus Parc Hotel på Pattaya Soi 12 och därigenom hade identifierat och fått en tydlig bild av turisterna.

Apichai sa att hotellpersonalen hade bekräftat att båda personerna hade checkat ut. Kvinnan lämnade landet från U-tapaos internationella flygplats klockan 2 den 11 mars medan mannen lämnade Suvarnabhumi flygplats klockan 8.18 den 13 mars.

Apichai sa att de två har blivit svartlistade och skulle arresteras och åtalas om de återvände till kungariket. Ett klagomål har också skickats till den ryska ambassaden.

Apichai sa att polisen känner personen som hade lagt upp klippet men de ville att personen skulle rapportera sig själv på Pattayas polisstation snart, annars skulle en arresteringsorder utfärdas.

Polisen upprepade att alla med ett klipp eller en video av olämpligt beteende inte lägger ut det på nätet utan istället gör om det till polisen.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/