Thailändsk/amerikansk tonåring dödades efter att ha kört på en 22-hjulig lastbil i 100 km/h.

Pattaya-

Tidigt på onsdagsmorgonen nära den flytande marknaden dödades en tonåring med dubbelt amerikanskt/thailändskt medborgarskap när han körde sin motorcykel i 100 km/h när han körde en grupp andra tonåringar. Han kraschade in i en 22-hjuling med betongstolpar i hög hastighet. Det uppskattas att han flög nästan 100 meter. Motorcykeln klämdes fast i lastbilens baksida där hastighetsmätaren satt fast i exakt 100 km/h.

Vittnet Waraphat Inpong, 30, berättade för polisen att han hade sett en stor grupp tonåringar tävla med motorcyklar längs vägen. De vävde in och ut och körde om till höger och vänster medan de tävlade i höga hastigheter.

Offret misslyckades med att göra en omkörning och kraschade in i lastbilen, sa han.

Lastbilschauffören Romran Reuangrot, som inte skadades, 38, hjälper polisen med deras undersökningar och CCTV undersöks för att komma till sanningen om vad som hände.

Vi här på The Pattaya News uppmuntrar dig att köra säkert.

Prenumerera
KÄLLASophon kabel-TV
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/