Komikern Bill Bailey live i Pattaya den 7 april

Pattaya, Thailand – En av världens mest älskade komiker, Bill Bailey, tar med sin show 'Bill Bailey Live in Asia Tour 2018' till Thailand och har valt Royal Cliff Hotels Group för sin en-natt-show i Pattaya city. Presenterad av Magners International Comedy Festival och Magic Rock Pte Ltd, kommer standup-komedishowen att hållas den 7 april 2018, som börjar klockan 8 på Royal Summit Chamber of the Royal Cliff Beach Hotel.

Bill Bailey Live in Asia Tour 2018 är ett kompendium av resenärsberättelser och de allmänna sken av tjugo år som resande komiker. Med helt nytt material sammanflätat med Bill Baileys signaturmusikaliska virtuositet, surrealistiska tangenter och varumärkesintelligens, tar Bill Bailey sig an politik, filosofi och strävan efter lycka.

Bill Bailey har haft framgångar på livescenen i decennier och hade tidigare turnerat i Limboland och Larks in Transit i Hongkong, Singapore, Australiam Nya Zeeland, Storbritannien och över hela världen, med fullsatta hus och enastående kritiker. I år kommer Larks in Transit Asia Tour 2018, en show i ständig utveckling, att innehålla helt nytt material från hans turnéer och möten under det senaste året som lovar att ge publiken en rolig kväll att minnas!

Biljetter finns på Royal Cliffs hemsida.

Bild efter inläggsinnehåll
KÄLLAÖppenpr
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/