Berusad rysk turist träffar räddningsarbetare på motorcykel

Pattaya-

En berusad turist från Ryssland, Oleg Volobujev, 45, slog in i Apimon Sathornkij, 37 tidigt på torsdagsmorgonen när Sathornkij försökte ge assistans till en annan motorcykelförare som hade lyft sin cykel framför Harley Davidsons servicecenter på Sukhimwit vägen.

Polisen uppgav att Volobujev var så berusad att han inte kunde tala och källor säger att det var nästan fyra gånger den lagliga gränsen. Han hade också en kvinnlig passagerare på sin cykel. Båda var oskadda. Polisen uppgav också att han körde fort vid tidpunkten för olyckan och inte var uppmärksam.

Herr Sathornkij klarade sig från allvarlig skada, men förväntar sig ersättning från den ryska turisten. Oleg arresterades och hölls kvar på Pattayas polisstation för att nyktra till och sedan ställas inför anklagelserna.

 

 

KÄLLANationen
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/