Varför inte stanna din motorcykel på motorvägen och chatta med dina vänner (video)

Det finns knappa detaljer i den här videon som publicerats på sociala medier, men det verkar som om en stor grupp thailändska tonåringar bestämde sig för att stanna sina cyklar mitt på motorvägen på natten och prata. Saker och ting gick inte bra som kan ses av denna dashcam-video. Med detta sagt skulle vilken ansvarsfull förare som helst ha sett dem stanna och sakta ner eller flyttat sig ur vägen. Den här videon är på motorvägen nära Samut Sakhon.

Prenumerera
KÄLLAEjan
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/