Rysk man attackerar brutalt äldre iransk man på Walking Street (video)

Pattaya-

Ännu ett slagsmål har inträffat på Walking Street, det fjärde stora slagsmålet på två veckor i den så kallade Safe Zone som patrulleras av många poliser och turistpoliser och med hundratals vaktare på många barer.

En man som beskrevs vara rysk av vittnen baserat på hans tal slog ut en iransk man, Henry Sahabaybeh, 57 år gammal tidigt på lördagsmorgonen den 31:a. Vittnen beskrev den ryske mannen som berusad, 25-30 år gammal och upprörd över en mindre situation och tvist. Den ryske mannen slog ut Mr Sahabaybeh med ett slag och flydde sedan från platsen när folk började ta videor. Vittnen sa att flera personer sa åt honom att stanna kvar för polisen men den ryske mannen flydde fortfarande.

Den iranske mannen fördes till sjukhus för vård och polisen tror att de är på spåren efter angriparen. CCTV och vittnen uppger att den ryske mannen slog till först och när han såg skadan flydde han från platsen.

Polisen ber den ryske mannen att överlämna sig själv mot svartlistning på livstid och stora straff då de tror att de vet vem han är.

Vi kommer att ge alla uppdateringar när vi ger dem.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/