Imorgon, den 2 april 2018, är det National Thai Heritage Conservation Day, Parade on Beach Road

Datumet, födelsedagen för HKH Prinsessan Maha Chakri Sirindhorn, beslutades av regeringen i år att vara en tid för att hedra och bevara traditionella thailändska värderingar och kultur.

Borgmästare Anan Charoenchasri och Pattayas kulturråds ordförande Mana Yaprakam träffade cheferna för olika stadsavdelningar för att planera officiella evenemang för dagen.

Firandet börjar med en Beach Road-parad mellan Central Road och Central Festival Pattaya Beach med deltagare klädda i thailändska kostymer som liknar karaktärer i det historiska tv-dramat "Buppaysanniwad", som är på modet nu med lokala myndigheter som försöker piggy-back på dess populära att driva turism.

Booths runt Central Festival kommer att sälja konst och hantverk, thailändsk mat och godis allt gjort av Pattaya-studenter.

Andra kommer att sätta upp musik och dansshower på scenen på stranden vid Central Road kl. 3-9

Paraden förväntas vara klockan 3:00 med start på Central Festival.

Prenumerera
KÄLLAPattaya Mail
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/