Ännu en dag, ännu ett slagsmål på Walking Street: Fransman attackerad av två utlänningar (video)

Pattaya-

I det femte stora slagsmålet på Walking Street på mindre än två och en halv vecka, säkerhetszonen som patrullerades av dussintals och dussintals poliser, dörrvakter och säkerhetsvakter, attackerades en fransman, 37-åriga Yazid Noie, av två utlänningar som han uppgav var tidigare affärspartners.

Han fick ett sår i pannan och flera skärsår och blåmärken i bråket som ägde rum mitt på Walking Street. Hans kläder var också blodfläckade.

Han hävdar att han hade drivit en onlineförsäljningsverksamhet med två affärspartners som vid denna tidpunkt inte är offentligt namngivna. Han arrangerade att träffa dem på en så kallad säker plats på Walking Street men uppgav för polisen att ett slagsmål utbröt om ekonomin där de två tidigare affärspartnerna slog honom till en blodig röra och sedan flydde. Polisen och The Pattaya News letar efter någon video av bråket.

Det påstådda offret fördes till Soi 9 vid Pattayas polisstation för ytterligare en debriefing efter att ha fått första hjälpen.

Vi kommer att ge ytterligare uppdateringar när vi får dem.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/