En grupp motorcykelförare attackerar man framför Avenue Shopping Mall (video)

Pattaya-

Mitt på onsdagseftermiddagen attackerade en grupp motorcykelförare en man som använde en hammare efter att han hotat en kvinnlig motorcykelförare från läktaren, som ligger mittemot Mc-donalds på Second Road framför Avenue Shopping Mall.

Det är oklart vad som ursprungligen utlöste händelsen, men åskådare rapporterade att efter att den upprörda mannen, vars nationalitet är oklar, körde på den kvinnliga förarens motorcykel kom resten av motorcykeltaxichaufförerna till hennes försvar och attackerade mannen mitt på ljusa dagen framför dussintals turister lämnar honom omtumlad och blodig på gatan.

Polisen undersöker händelsen.

Vi kommer att ge ytterligare uppdateringar när vi får dem.

Den första videon visar mannen som hotar föraren, den andra visar efterspelet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/