Guldbutiksägare irriterad över tjatig fru skjuter ihjäl sig själv i butik (video)

Chonburi-

En 52-årig ägare av guldbutiken Tem Thong i Chon Buri, Mr. Montree Thipdee från Sakorn Nakorn, tog livet av sig i fredags vid full övervakning av CCTV och framför sin fru mitt på arbetsdagen.

Som framgår av videon bråkade Mr. Thipdee med sin fru om ekonomi. Han varnade hela tiden henne, Ladawan Thipdee, 57, att om hon fortsatte att störa honom och irritera honom skulle han hellre ta livet av sig. Hans fru, som inte trodde på hans hot, fortsatte att tjata och tjata på honom om den ekonomiska situationen.

Efter att ha fått nog av argumentet bestämde sig Mr. Thipdee för att han hellre skulle ta livet av sig och sedan lyssna på sin irriterande fru längre och gick fram till en låda, tog bort sin personliga 9 mm pistol och sköt sig själv i döden och dog omedelbart.

Efter att ha granskat videon fastslog polisen att problemet verkligen var självmord. Vi här på Pattaya News uppmuntrar de med irriterande fruar att hitta alternativa lösningar på problemet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/