Morgonbrand bryter ut vid Isalon på Walking Street bredvid Club Insomnia

Lufttekniker som flyttar kompressor säger att branden startade mystiskt av sig själv och att det inte var deras fel.

Pattaya-

En medelstor brand bröt ut tidigt på morgonen fredagen den 7 april i Isalon, en del av Club Insomnia-gruppen och granne med den populära och ofta fullsatta nattklubben i centrum av Walking Street i Pattaya. Branden inträffade vid 10-tiden och startade på byggnadens platta tak. Luftkonditioneringstekniker flyttade och installerade en ny luftkompressor på taket av byggnaden när de uppgav att de märkte att en brand hade startat i närheten.

Teknikerna, som tillsammans med ett litet antal personal som kunde ta sig ut utan svårighet, uppgav att de inte var ansvariga för branden och att det inte hade något att göra med installationen av den nya kompressorn, trots att ingen annan befann sig i området vid tid på taket.

Teknikerna och personalen lyckades själva släcka branden med brandsläckare även om brandkåren var på plats snabbt. Denna incident fortsätter en serie brandincidenter på den populära gågatan. Lyckligtvis var den här branden vid en tidpunkt på dagen då nattklubben bredvid, en av Pattayas mest trafikerade turistmål med tusentals människor per natt, stängdes.

Skador innehölls endast till I Salon och bedöms just nu. Sömnlöshet, till stor glädje för många fans, skadades inte. En utredning pågår då tjänstemän inte riktigt tror på påståendet från luftteknikerna att branden startade mystiskt av sig själv.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/