Rysk kvinna skär sin egen hals i 7-11 i Phuket, fångad på video (grafik)

Phuket-

Den 41-åriga ryska turisten Oksana Feoktistava gick lugnt in i en 7-11-butik i Phuket med en kniv i handen vid 830-tiden fredagen den 7:e och fortsatte att skära upp halsen inför förskräckta personal och kunder. Personalen, som kan höras på videon som försöker få kvinnan att stanna, tillkallade omedelbart räddningspersonal och polis.

Otroligt nog har kvinnan överlevt och är i stabilt tillstånd och räddningsarbetare kunde snabbt få henne till Vachira Phukets sjukhus. Läkare lyckades sy det allvarliga skärsåret och hon återhämtar sig på sjukhuset. Hon vägrar prata med polisen eller ryska översättare och hennes ambassad och familj har underrättats. Hon är för närvarande under självmordsbevakning på sjukhuset.

Varning: Video kan vara störande för vissa.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/