Burn Club på Soi Buakhao plundrades, internetkändis-dj:n Katoy greps för droganvändning

Pattaya-

Den populära Burn Club på Soi Buakhao överfölls kl. 4 under de tidiga morgontimmarna den 11 april, efter den lagliga öppettiden kl. 2 och flera besökare testades positivt för droganvändning.

DJ Katoy, även känd som Kannikar, 24, som har mer än 200,000 XNUMX följare på Facebook och arbetade på klubben som DJ, var bland sex personer vars urintester visade tecken på droganvändning.

Hon ska ha erkänt för polisen att hon tagit ketamin tre dagar tidigare.
Klubbchefen Anapat Reung-urai, 50, anklagades för att ha hållit klubben öppen för sent, fungerat utan tillstånd och sålt alkohol utöver den lagliga tidsperioden.
Polisen kommer att åtala DJ Katoy och de andra fem stamkunderna som gripits för droganvändning med lämpliga anklagelser.
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/