Hämta lastbilsbränder på Baht-buss med turister nära den flytande marknaden (video)

Pattaya-

Den 8 april kl. 5 körde en svart pickup-bil som körde i smuts efter ett annat fortkörande fordon. De åkande i lastbilen som fortfarande inte är identifierade sköt fyra eller fem skott i riktning mot bahtbussen, blåste ut ett bakdäck och fick det att stanna. Som tur var tappade föraren inte kontrollen över fordonet och kulorna träffade inte heller någon av turisterna när situationen inträffade.

Baht-busschauffören Krisada, 28, sa att han var med sin flickvän och att han hyllades av turisterna för att ta dem till deras hotell i Na Jomtien vid 5-tiden på söndagen. Turisterna har inte identifierats och rapporterades vara i chock och skräck över situationen.

Efter skottförsöket svängde föraren av den svarta pickupen tillbaka och rullade långsamt genom att observera platsen innan han flydde tillbaka i riktning mot centrala Pattaya.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/