Ung finsk turist faller från Pattaya hotell, allvarligt skadad

Pattaya-

CHON BURI: En ung finsk man skadades allvarligt efter att ha fallit från fjärde våningen på ett litet hotell i strandstaden Pattaya på onsdagseftermiddagen. Mannen, Mr Hautamaki Mikko Veu Samuel, 33 år gammal, hittades liggande på marken med huvudskador och flera blåmärken i en smal lucka mellan Arya hotel och en närliggande ölbar.

En anställd vid hotellets reception sa att Samuel checkade in på hotellet tidigare igår, onsdagen den 11:e, ensam på morgonen och visade inga tecken på att agera konstigt eller berusad, men kom inte ut från hans rum. Personalen uppgav att de hörde en hög smäll runt 3:00 på eftermiddagen och trodde först att en luftkonditioneringsenhet hade exploderat. När de gick för att undersöka upptäckte de att Samuel var skadad i gränden mellan byggnaderna. Det fanns inga gäster eller andra personer i herr Samuels rum vid tillfället.

Räddningsarbetare tog Samuel till det lokala sjukhuset i stabilt tillstånd och polisen kommer att intervjua honom för att fastställa vad som orsakade fallet och om det var avsiktligt eller oavsiktligt och om sprit var inblandat.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/